Weg achter Zanderij dinsdag open voor zwaar verkeer
22 Apr 2012, 16:00
foto
Werkzaamheden op de weg naar Zanderij.


De weg achter Zanderij wordt pas komende dinsdag opengesteld voor zwaar verkeer boven vier ton. Het reguliere openbaar- en schoolvervoer komt niet in het gedrang. Het streven om de weg vandaag weer volledig open te stellen, is niet gehaald door drie overgebleven gaten in het wegdek.

Het commissariaat Para en het ministerie van Openbare Werken (OW) hebben de afgelopen periode alle zeilen bijgezet om deze weg, die in deplorabele staat verkeerde, weer begaanbaar te maken. Er is ook assistentie verleend door diverse ondernemers die gebruik maken van de weg.

Districtscommissaris Jerry Miranda verklaarde tegenover Starnieuws dat door de wegversmalling door de grote gaten het te riskant is om onder gegeven omstandigheden die weg open te stellen. "OW heeft gegarandeerd om ook met kwaliteitsmateriaal die drie laatste gaten in de weg te dichten", zegt Miranda. De districtscommissaris zegt verder dat inmiddels de commissie van de houttransporteurs ook op de hoogte is gesteld. "Openstelling vandaag behoort daarom niet tot de mogelijkheden", stelt Miranda.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May