Kaarten binnen NPS nog niet geschud
20 Apr 2012, 06:00
foto


Hoewel tijdens een bijeenkomst van de afdeling Paramaribo, Gregory Rusland de meeste stemmen kreeg voor het voorzitterschap, zijn de kaarten binnen de Nationale Partij Suriname (NPS) nog niet geschud. Ruth Wijdenbosch is voorgedragen als ondervoorzitter. Ivan Fernald, Romeo van Russel en Armand Zunder/John van Coblijn, zijn ook nog in de race.

NPS-voorzitter Ronald Venetiaan heeft publiekelijk aangegeven dat het bestuur bezig is met een consensuslijst. Ronald Hooghart die te kennen had gegeven dat hij zich ook klaarmaakt om de hamer over te nemen in de partij, heeft vandaag een bijeenkomst van de ledenraad van de Centrale van Landsdienaren Organisaties. Hij zal daar aangeven wat zijn verdere politieke stappen zijn.

Zondag moeten de kandidatenlijsten worden ingediend. Een kandidatenlijst moet ondersteund worden door ten minste drie subafdelingen, terwijl ook het hoofdbestuur een voordracht mag doen. De verkiezingen worden op 17 juni gehouden. Dan zal worden bepaald door de elf subafdelingen van de partij wie na 17 jaar de hamer van Venetiaan zal overnemen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May