Training nationale voetbalselectie begonnen
20 Apr 2012, 04:10
foto
De nationale selectie donderdagavond voor het eerst in training.


De nationale voetbalselectie is begonnen met de trainingen onder leiding van bondscoach Ricardo Winter. De spelers zijn donderdagavond voor het eerst bijeen gekomen in het André Kamperveen stadion.

De bondscoach, assistent Eugene Verwey en technisch directeur Kenneth Jaliens, hadden eerst een gesprek hebben met de spelers. Hierna togen ze in blauw tenue naar het veld voor de eerste training. Verwey deed eerst de warming-up met de spelers, terwijl de trainer Burke, de keepers onder zijn hoede nam. Na de pers te woord te hebben gestaan, meldde Winter zich bij de groep en nam de leiding van de training over.

Van de 23 opgeroepen spelers waren achttien aanwezig, drie keepers en vijftien veldspelers. Giovanni Alleyne van SNL, zat op de tribune. Hij kon niet meetrainen, omdat hij een blessure heeft opgelopen in de wedstrijd tussen SNL en The Brothers. Friso Mando van Leo Victor is uitlandig en de drie spelers van Inter Moengo Tapoe, zitten met hun club in Guyana, waar ze deelnemen aan de CFU clubkampioenschappen.

Imro Redmond
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May