NPS'ers nog koortsachtig bezig met kandidatenlijst
16 Apr 2012, 06:30
foto


Binnen de Nationale Partij Suriname (NPS) zijn de kaarten nog niet geschud. Verschillende afdelingen moeten nog verkiezingen houden deze week. Paramaribo, Wanica en Para zijn bezig met kandidatenlijsten en benaderen andere afdelingen. Verschillende personen maken zich op om zitting te nemen in het bestuur. Zondag moeten de kandidatenlijsten ingediend worden en de verkiezing wordt gehouden op 17 juni.

Het hoofdbestuur is bezig gesprekken te voeren met de verschillende afdelingen en organen van de partij. Zondagavond is er gesproken met het Congresbestuur. Het hoofdbestuur werkt aan een consensuslijst. Maar het is nog niet duidelijk of dat zal lukken.

Starnieuws verneemt dat de afdeling Paramaribo woensdag bijeenkomt om te praten over de kandidatenlijst. Drie afdelingen mogen een lijst indienen. De NPS heeft elf afdelingen (de tien districten en Wageningen). Vanuit de afdelingen kunnen maximaal drie lijsten ingediend worden. Het hoofdbestuur mag ook een voordracht doen. Potentiële kandidaten zeggen het nog te vroeg te vinden om nu het achterste van hun tong te laten zien.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May