AVD beëindigd met een incident
15 Apr 2012, 02:00
foto
Libi Trobi heeft in de juniorenklasse de eerste prijs behaald. (Foto: Ramon Keijzer)


De 48ste Avondvierdaagse (AVD) is zaterdagavond beëindigd met een incident. De groep 'Un sa yeri' mocht de laatste dag niet meedoen, omdat deze groep zich ernstig had misdragen. De situatie was zo erg dat praten geen zin meer had. Voor de rest is het redelijk goed gegaan.

De prijzen werden vlot bekendgemaakt door de Bedrijven Vereniging Sport en Spel (BVSS). De uitreiking van de prijzen vindt op 21 april om 19.00 uur plaats op het BVSS-terrein plaats.

Prijzen
Bij de junioren gaat de eerste prijs naar Libi Trobi, de tweede plaats is voor Puwa nani en op de derde plaats is geëindigd Sranan Bromtji. Ook de Bikers krijgen een prijs.

In het algemeen klassement wint Melody Travellors uit Coronie. Deze groep krijgt ook een bijzondere prijs. De tweede prijs gaat naar Bigi Famiri en de derde prijs is voor de Unbeatable girls. Ook Topreizen uit Nederland krijgt een bijzondere prijs. Hetzelfde geldt voor Sweet Satra bakana fatu.

Bij de bedrijven eindigt de SLM op de eerste plaats, gevolgd door Psychiatrisch Centrum Suriname. De derde plaats wordt bezet door 's Lands Hospitaal.

In de culturele groep prijkt Tuberoos op de eerste plaats, gevolgd door Prefoeroe en Naks op de derde plek. Pasensi Famiri krijgt een bijzondere prijs.

In de muzikale groep gaat de gaat de prijs naar Hem Rhythm Stars. De themaprijs gaat naar Parbo en de meest gedisciplineerde groep is geworden de Energie Bedrijven Suriname.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May