Afdeling ATM en logeergebouw Apoera opgeleverd
09 Apr 2012, 06:00
foto
Het gebouw van ATM in Apoera.


Het ministerie van Arbeid, Technologische Ontwikkeling en Milieu (ATM) heeft een nieuw gebouw op Apoera in gebruik genomen. Dit gebeurde op Goede Vrijdag door president Desi Bouterse. De ministers Ginmardo Kromosoeto (ATM) en Ramon Abrahams (Openbare Werken) maakten deel uit van de delegatie. Nu kunnen diverse ministeries hun diensten optimaal aanbieden aan de lokale samenleving.

Het nieuwe logeergebouw is eveneens in gebruik genomen. Er is speciaal gewacht tot de president ruimte had om naar Apoera te gaan. Hij heeft als eerste gebruik gemaakt van het logeergebouw door daar te overnachten.

Verhoogde activiteiten
Districtscommissaris Roline Samsoedien, die belast is met de begeleiding van collega Lorieta Seenanan-Lingard, zegt aan Starnieuws dat er veel te doen is. Het ressort Kabalebo, waartoe Apoera, Section en Washabo behoren, heeft voor het eerst een commissariaat. Er moet een goede coördinatie zijn tussen diverse ministeries.

Door de ingebruikname van het logeergebouw en de afdeling van ATM, kunnen zaken nu vlot verlopen. De Stichting Productieve Werk Eenheden (SPWE) is geruime tijd actief in het gebied. De gemeenschap heeft onder andere computerlessen gekregen. Ook de dienst Arbeidsinspectie zal actief worden in West-Suriname. Diverse ministeries, zoals Regionale Ontwikkeling, zullen gebruik maken van de afdeling van ATM. Het gebouw is neergezet door Openbare Werken. Minister Abrahams is tevreden met het werk dat verricht is.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May