Nationaal Leger wint ‘RegencyCopa’ tweede keer
07 Apr 2012, 22:30
foto
Het team van het Nationaal Leger met de bekers.


Het Nationaal Leger (NL) is voor de tweede maal kampioen geworden van de 'Regency Copa', georganiseerd door de Regency Leisure Group. De finale wedstrijd ging tussen NL en de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij en eindigde in een 2-0 overwinning voor het leger. De SWM is semi-kampioen geworden.

Als derde is geëindigd het L. Mungra Streek Ziekenhuis Nickerie en op vierde plaats Cool Breeze café. Het NL heeft eerder op de dag gewonnen van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) 6-0, daarna van het Streekziekenhuis met 4-2. Er deden acht verenigingen mee aan het voetbaltoernooi dat zaterdag werd gehouden in Nickerie.

Sportfonds
Districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh deed de aftrap. Het is de bedoeling dat dit toernooi een terugkerend karakter krijgt en zal steeds in het paasweekend worden gehouden. De netto opbrengst zal gestort worden in een sportfonds. De middelen in het fonds zullen beschikbaar gesteld worden voor sportactiviteiten in Nickerie.

De organisatie blikt terug op een geslaagd toernooi. De manager van Regency Leisure Group, Ronny Ramphal, zegt dat volgend jaar het toernooi beter zal zijn, want hij moest enkele bedrijven teleurstellen. Het veld was voor één dag ter beschikking, waardoor een beperkt aantal clubs konden meedoen aan dit evenement.

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May