Oom riskeert vier jaar celstraf voor seksueel misbruik
03 Nov 2021, 10:21
foto


R.A. riskeert vier jaar gevangenisstraf voor de beschuldiging van verkrachting van zijn nichtje (12). Hij zou op 26 mei seksuele handelingen met haar hebben gepleegd.

Rechter Duncan Nanhoe heeft het meisje dinsdag in de rechtszaal gehoord. Het slachtoffer verklaarde hoe het aan toe gegaan is op 26 mei. Zij ging in de badkamer om te baden en had haar kleding al weggehaald. R.A. liep de badkamer die van een gordijn voorzien is, binnen en greep haar vast. Hij betastte haar en ging weer uit de badkamer. In tegenstelling tot de verklaring van het meisje, verklaart R.A. dat hij was geweest om te baden. Het meisje kwam in de badkamer, maar hij stelde de familie hiervan niet op de hoogte. 

Het slachtoffer vertelde haar familie over het betasten en werd besloten aangifte te doen. R.A. werd toen achter slot en grendel geplaatst. Een gynaecoloog heeft geconstateerd dat het meisje geen maagd meer. Het meisje verklaart dat niemand seks met haar heeft gehad. Advocaat Maureen Nibte zal op 7 december voor de verdachte te pleiten. 

Advertenties

Sunday 28 April
Saturday 27 April
Friday 26 April