Verdachte in moordzaak kan zich niets meer heugen
25 Jun, 00:58
foto


Raynold G. wordt verdacht van de moord op zijn ex-partner Monaliza Mijnard op 8 oktober vorig jaar. De verdachte kan zich niets meer van het feit heugen. De aanwijzing die hij bij de politie gedaan heeft, kan hij zich ook niet meer herinneren. Op alle vragen die de kantonrechter aan hem stelde, gaf de verdachte te kennen dat hij niets meer weet. 

De man weet ook niet meer dat hij aanwijzing bij de politie heeft gedaan waarna het verkoolde lijk van de vrouw is teruggevonden. Op alle vragen van de rechter gaf hij aan niets meer te weten. In deze zaak is er nog geen psychologisch en psychiatrisch rapport. De man moet nog door deze deskundigen onderzocht worden. 

Bij de politie had de verdachte het feit bekend. Hij vertelde dat hij met Mijnard op een afgelegen plek had afgesproken. Ze kwam op haar bromfiets aan. Hij wurgde haar van achteren, nam benzine uit haar bromfiets en stak haar lichaam in brand. Vervolgens deed hij aanwijzingen en bracht hij de politie naar de plaats delict. Daar trof de politie nog delen van het verkoolde lichaam van Mijnard aan. Op 22 juli zal het Openbaar Ministerie requisitoir houden in deze zaak en de advocaat zal pleiten voor Raynold G.  

Wanita Ramnath