Politie-informatie over verkeersdrama met dodelijke afloop
03 Apr 2019, 15:36
foto


De politie Public Relations geeft details van de dodelijke aanrijding vanmorgen. Karijam Fiona Singodikromo (56) die op de bromfiets was, is na te zijn aangereden door een personenautoop de kruising van de Gemenelandsweg en de Thompsonstraat, overleden.

De politie van het ressort Nieuwe Haven trof de bromfietser op het wegdek. Zij vertoonde geen tekenen van leven. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de vrouw vast.

Onderzoek wees uit dat de bromfietser en een personenbus, die de route Tammenga- Paramaribo onderhoudt, over de Gemenelandsweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Van Idsingastraat gaande in de richting van de Zinniastraat. Een personenauto, die vanuit de Thompsonstraat kwam, verleende geen voorrang aan het verkeer op de Gemenelandsweg. De bestuurder van deze auto, Robby S. (57) reed de bromfietser aan en kwam vervolgens tegen de personenbus aan die achter de bromfietser reed.

Singodikromo was vrijwel op slag dood. De chauffeuse van de bus en de veroorzaker Robby S. kwamen met de schrik vrij. Robby S. is in het bezit van een Nederlands en internationaal rijbewijs, die zijn hangende het onderzoek is ingevorderd. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en onderworpen aan een blaastest. Hij bleek niet onder invloed van alcohol te zijn. Na voorgeleiding is de man heengezonden.

Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Advertenties