Lions Club Nw Nickerie beloont best geslaagde GLO'ers
17 Aug, 22:24
foto
De geslaagden en enkele leden van Lions Club Nieuw Nickerie. In hun midden in schooluniform de best geslaagde van Suriname bij de GLO, Amber Gajadin.


Lions Club Nieuw Nickerie, heeft de best geslaagde leerlingen van het GLO onderwijs in het district Nickerie in de bloemetjes gezet voor hun goede schoolprestaties. De service club heeft 27 leerlingen van het GLO onderwijs bedacht. Zij kregen elk een waardebon van SRD 150.

Via Mones Nazarali heeft het bedrijfsleven ook een fiets geschonken aan de best geslaagde, Amber Gajadin. Bijzonder tijdens deze dag was dat de overall best geslaagde landelijk van de GLO, van de Rambaran Mishre school in de westelijke polder in Nickerie afkomstig is. Amber Gajadin behaalde in totaal 68 punten. Zij zegt dat zij later arts wil worden om de mensen in haar district te kunnen helpen. Zij heeft voor de zeven vakken; vijf tienen en twee negens weten te behalen.

Het bedrijfsleven heeft goed bijgedragen om vandaag tot een bijzondere dag te maken voor de scholieren en hun ouders. Lions Club Nieuw Nickerie blikt terug op een geslaagde dag van dit mooie project. Lions President Arif Laismohamedkhan moedigt de kinderen aan om te blijven studeren. Dit is hun eerste stap om straks een baan te hebben in het bedrijfsleven. Hij riep de ouders op om hun kinderen te blijven stimuleren om het steeds beter te doen.