Leo Victor verslaat SV Notch in Moengo
02 Nov 2013, 22:00

Leo Victor heeft zaterdag in het Ronnie Brunswijkstadion met 2-0 gewonnen van semikampioen SV Notch. De ruststand was 1-0. De wedstrijd Robinhood-Inter Moengo Tapoe is niet doorgegaan omdat het veld van Robinhood niet in een goede conditie verkeert.

De wedstrijd tussen Notch en Leo Victor was de eerste vijftien minuten rommelig. Geleidelijk aan was het Notch die het spel overnam maar de voorhoede bleef onproductief. Toch kwam Leo Victor met een goed genomen vrije trap van Irvin Remak op een 1-0 voorsprong. Een goede doorbraak van de speler Philip Damba, waarbij hij in het strafschopgebied werd neergehaald door Serginho Reeding, leverde een penalty op voor Notch. Ithon Harderwijk schoot de bal naast. Vóór de strafschop werd de arbiter geattendeerd op de verzakking bij de strafschopstip. De scheidsrechter had hier geen oor voor. Tegen het einde van de eerste helft, werd de wedstrijd grimmiger. Notch bleef een licht overwicht hebben op het spel maar tot de gelijkmaker kwam het niet.

In de tweede helft zette Notch alles op alles voor de gelijkmaker. Echter hield de verdediging van Leo Victor stand. In deze flitsende tweede helft waarbij beide ploegen mooi spel lieten zien, heeft het thuisteam het onderspit gedolven. Acht minuten voor het eindsignaal was het de speler Ifanildo Misiedjan die uit een counteraanval de 2-0 score noteerde voor Leo Victor. De Leeuwen hebben nu vier competitiepunten terwijl Notch blijft steken op één punt.