Minister Edward Belfort bezoekt 'Edward Junior'
27 May 2013, 17:00
foto
Edward Belfort met Edward Junior op zijn schoot. Moeder Patricia is dolgelukkig met de zorg van de bewindsman.


Edward Junior zal de baby heten die geboren werd bij de woning van minister Edward Belfort van Justitie en Politie. De bewindsman bracht vanmiddag een bezoek aan moeder Patricia Anakaba en de baby te Sunny Point. Belfort heeft de zuigeling geadopteerd, die zaterdagavond het levenslicht zag bij zijn inrit.

Vader Sanny Kaise zegt aan Starnieuws heel trots te zijn met de aandacht en de steun van de minister. "Ik ga morgen naar de burgerlijke stand om het kind in te schrijven", deelt hij mee. De Ware Tijd maakte melding van de geboorte van het kind onder de kop Vrouw bevalt bij Tigri Barba. De minister was naar een massameeting van de ABOP in Albina toen het kind geholpen door zijn echtgenote en moeder geboren werd. Door de file bij de Coesewijnebrug, kon de chauffeur het ziekenhuis niet tijdig bereiken.

"De minister heeft gezegd dat hij de baby zal volgen. Hij zal zijn bodyguards sturen om te kijken of alles goed gaat", zegt vader Kaise. Hij had nooit verwacht dat het leven van het gezin zo een wending zou nemen. Dit is het derde kind van het paar. "Het is echt tof dat de minister ons is komen opzoeken". Moeder en kind maken het prima. Zij zijn sinds gisteren weer thuis, na in het ziekenhuis verder te zijn verzorgd.
Advertenties