Inter Moengo Tapoe en SV Notch 1-1
09 Dec 2011, 05:30

Inter Moengo Tapoe (IMT) en SV Notch hebben bij de start van de hoofdklasse competitie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) donderdagavond de punten gedeeld. De wedstrijd in het goed bezette Essed Stadion eindigde 1-1.

Bij Inter Moengo Tapoe startte in de basis clubeigenaar Ronny Brunswijk. De ruststand was 0-0. In de eerste helft kreeg Albert Pinas van Notch twee gele kaarten, gelijk aan rood, waardoor hij het veld moest ruimen. In de tweede helft bracht Jason Douglas Notch op een 1-0 voorsprong. De ingevallen Jungelo Brunswijk van IMT bracht in blessuretijd de ploegen op gelijke hoogte 1-1, wat ook de eindstand is geworden.

Ronny Brunswijk zorgde voor hilariteit op het veld, maar werd volkomen terecht aan het begin van de tweede helft vervangen door zijn zoon, Jungelo. Die zorgde uiteindelijk ervoor dat de wedstrijd gelijk eindigde. Arbiter bij de wedstrijd was Enrico Wijngaarde. Het publiek en beide ploegen uit Marowijne hebben zich deze keer netjes gedragen.