Suriname verliest weer!
03 Dec 2011, 04:00
De nationale selectie vrijdagavond.

De nationale senioren selectie heeft vrijdagavond met 4-5 verloren van Aruba in de penalty shootouts. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel (0-0). Volgens de regels van het ABCS-toernooi wordt er niet verlengd. Daardoor moest Suriname naar penalty shootouts. De Arubanen bleken beter te kunnen schieten.

Suriname miste in de eerste helft nog een penalty en vrij laat in de tweede helft werd er een doelpunt afgekeurd op aangeven assistent arbiter, Mac Bean. In de selectie van Suriname was na lange weer Emilio Limon in de basis.

Suriname speelt zondag om 16.00 uur tegen Curaçao voor de derde/vierde plaats van het toernooi. De finale wordt gespeeld tussen Bonaire en Aruba om 18.00, ook in het Essed stadion. Met de dreun van 1-9 tegen Trinidad & Tobago nog vers in hun geheugen, bleven veel supporters thuis.