Verdachten ernstige vechtpartij melden zich aan
23 Jun, 14:58
foto


De verdachten J.E. (15) en E.C. (14) hebben zich zaterdag aangemeld op het politiebureau Brownsweg. J.E. heeft bij een gevecht tussen E.C. en D.D., de 14-jarige D.D. met een eindhout op zijn hoofd heeft geslagen. 

Het slachtoffer D.D. is in kritieke toestand ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen. De gezondheidstoestand van het slachtoffer is nog onstabiel, meldt de politie Public Relations.

Na het gevecht maakten de twee verdachten, J.E. en E.C. zich uit de voeten. Nadat de politie het filmpje waarop het gevecht is vastgelegd, heeft gepubliceerd, heeft de verdachte J.E. zich door tussenkomst van een familielid aangemeld bij de politie. Kort daarna meldde ook de verdachte E.C. zich aan op het politiebureau.

Het verder onderzoek in deze zaak wordt overgedragen aan de politie van Jeugdzaken. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten door de politie in verzekering gesteld.

De politie bedankt de gemeenschap voor alle verkregen informatie en hun medewerking die geleid hebben tot de aanhouding van deze twee jeugdige verdachten.

Advertenties

Monday 22 July
Sunday 21 July
Saturday 20 July