Styx overklast Linco met 12-1 in game 3
21 Nov 2011, 03:00
Spelmoment Styx tegen Linco.

In een bomvolle Amos sporthal heeft de ploeg van Styx met 12–1 gewonnen van Linco in game 3 van de Teleg Futsal play off. Bij de rust stond Styx reeds 6-0 voor. Volgens captain Gulliano Sordjo, van Linco, is dit verlies te wijten aan de blessures van belangrijke basisspelers en het feit dat het leek alsof de spelers waren vastgenageld.

De score werd zondagavond in de 6e minuut geopend door Johannes Dankoi waarna de spelers Derrick Garden, Gregory Richters (2x) en Siegfried Uralima (2x) de stand op 6–0 brachten.

Vrolijke schiettent
In de tweede helft kwam er geen verandering in het spelbeeld. De spelers van Styx vonden met gemak het doel van Linco waardoor zij aan het eind van de wedstrijd een dozijn doelpunten maakten door doelpunten van Gregory Richters, Brito de Oliviera, Junior Ronaldo, Derrick Garden, Pawan Mohanlal, Vahid Vinisie en Sergio Aroepa. Guilliano Sordjo redde de eer voor Linco.

De supporters van Linco verlieten reeds na 6 minuten in de tweede helft de hal. De stand was toen reeds 8–1.

Game 3 in de 1e klasse tussen Kismet en North United, werd door North United gewonnen met 9-4 na bij de rust met 3-2 te hebben achtergestaan.