Verdachte poging beroving auto vrouw ingesloten
14 Apr, 19:16
foto
De aangehouden verdachte.


De verdachte T.A. (22) is zaterdagnacht in de kraag gevat door de politie van de afdeling Regio Bijstand Team Paramaribo aan de Hernhutterstraat. Hij heeft op 5 april samen met zijn kompaan, die nog voortvluchtig is, gepoogd een voertuig te stelen aan de Matoelistraat te Bloemendaal. 

De camerabeelden gingen viraal op social media, waarbij te zien is dat het slachtoffer met het voertuig uit haar inrit reed. Zij parkeerde het voertuig voor de poort om die vervolgens dicht te maken, toen zij plotseling zag hoe twee gemaskerde mannen gekleed in het zwart haar voertuig instapten. Het slachtoffer gilde luidkeels, waarna de verdachten zich uit de voeten maakten.

Bij het zien van de politie trachtte de verdachte T.A zich te onttrekken aan zijn aanhouding en rende weg. De politie was genoodzaakt waarschuwingsschoten te lossen, waarna de verdachte zich over gaf. De verdachte werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Munder. 

Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld. Aan de opsporing van de voortvluchtige kompaan wordt gewerkt. De politie van Recherche Paramaribo heeft de zaak in verder onderzoek.
Advertenties

Monday 29 April
Sunday 28 April
Saturday 27 April