Twee verdachten ingesloten op verdenking moord
13 Apr, 14:43
foto


De politie heeft twee verdachten aangehouden op verdenking van moord op de 32-jarige Braziliaan N.C.C. Hij is vrijdag na een steekincident aan de Amazonestraat ter plekke overleden.

De man heeft steekverwondingen in zijn halsstreek en werd op de vloer in de keukenruimte aangetroffen. Ook de mannelijke oppas F.C.C. (21) werd in de woonkamer met het kindje van 3 jaar, van het Braziliaanse koppel aangetroffen.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat man en vrouw vermoedelijk ruzie kregen die moet zijn uitgemond in een steekpartij met voor de man het noodlottige gevolg. Het steekvoorwerp is in een wasbak in de keuken gevonden, meldt de politie Public Relations.

Zowel de vrouw M.S.R. (33) als de mannelijke oppas F.C.C. zijn als verdachten aangemerkt en  door medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten die eveneens op de locatie waren in de boeien geslagen. Hierna is het tweetal ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau, alwaar beiden ontkennen zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.

Na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) zijn beide verdachten hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Het ontzielde lichaam van N.C.C. is in opdracht van het O.M. door de politie ter obductie in beslag genomen
Advertenties

Monday 29 April
Sunday 28 April
Saturday 27 April