Vrouw komt uit gevangenis en vernielt woning
19 Feb, 20:57
foto


V.A. (47) die pas is ontslagen uit de gevangenis, is opnieuw in verzekering gesteld. Er is aangifte gedaan tegen de vrouw voor vernieling van een woning. Zij is aangehouden door de politie van Livorno.

De 67-jarige beheerder van het huis heeft aangifte gedaan. Volgens de aangeefster behoort de woning haar zoon V.R. toe, die momenteel in het buitenland vertoeft en haar als beheerder van de woning heeft aangewezen. Zij werd in de vroege ochtend van 16 februari door de buren gebeld dat een vrouw vernielingen aanbracht aan de woning. 

Bij aankomst constateerde de beheerder dat er drie schuiframen en een televisie antenne waren vernield. Verder gaf de aangeefster aan dat de verdachte V.A. op 15 februari uit de gevangenis kwam. Het voorwerp waarmee de vrouw de vernielingen heeft aangebracht, werd aangetroffen en door de politie in beslag genomen.

De verdachte V.A. werd door de politie opgespoord en aangehouden, meldt de politie Public Relations. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte wederom door de politie in verzekering gesteld.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May