Skills personeel onderdirectoraat Arbeidsmarkt aangescherpt
05 Feb, 14:42
foto
De training 'Sociale vaardigheden en Beroepshouding'. De capaciteit van het personeel van het onderdirectoraat Arbeidsmarkt wordt versterkt. (Foto: AWJ)


Personeelsleden van het onderdirectoraat Arbeidsmarkt van het ministerie van Arbeid Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AWJ), worden getraind in 'Sociale vaardigheden en Beroepshouding'. Door deze training wordt er geïnvesteerd in capaciteitsversterking van het personeelsleden om de taken waarvoor zij verantwoordelijk zijn doelgericht, zelfverzekerd en met nog meer motivatie uit te voeren.  De training wordt verzorgd door de  Stichting Productieve Werk Eenheden (SPWE).

Naomi Esajas-Friperson, onderdirecteur Arbeidsmarkt, heeft het personeel toegesproken over de achtergrond van het uit te voeren beleid binnen Arbeidsmarkt. Zij ziet aanscherping van de werkethiek als een voorwaarde tot meer succes binnen de verschillende afdelingen. De directeur vindt het belangrijk dat het personeel zich uitermate bewust is van de rol die het te vervullen heeft binnen het onderdirectoraat Arbeidsmarkt. 

Deze training die op 24 januari is begonnen en morgen wordt afgesloten, ziet Esajas-Friperson als een goede gelegenheid voor het totale personeel om zijn kennis te verruimen en de sociale vaardigheden te vergroten om uiteindelijk meer inzichten te verschaffen om het werk steeds beter uit te voeren. Deze training mag worden gezien in het licht van capaciteitsversterking en zal zeker worden vervolgd opdat meerdere personeelsleden de training zullen volgen, meldt AWJ.

Esajas-Friperson twijfelt er niet aan dat de training ervoor zal zorgen dat medewerkers in staat zullen zijn nog meer progressie te boeken in hun werk en ook de duurzame onderlinge samenwerking zullen koesteren. Vóór aanvang van de training heeft Karen Perotie, consulent op de afdeling trainingen bij de SPWE de participanten bemoedigd om voor 100% te participeren aan de training en deze met succes af te ronden. Trainer, Sanjay Debipersad, heeft de participanten overtuigd om zich op zeer creatieve wijze voor te stellen middels beeldende expressie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May