President viert met diverse activiteiten 65e verjaardag
03 Feb, 00:00
foto
President Chan Santokhi en zijn echtgenote snijden de taart. Weeskinderen waren vrijdag samen met senioren burgers en mensen met een beperking te gast bij bij hem. (Foto's: Kabinet van de President)


President Chan Santokhi viert vandaag zijn 65e verjaardag. Het feest te Lelydorp dat vanaf 17.00 uur begint, heeft een open karakter. Er wordt een grote drukte verwacht van mensen die het staatshoofd komen feliciteren. Rond de verjaardag worden diverse activiteiten gehouden. Als eerste heeft hij een kerkdienst thuis gehouden donderdagochtend.

Vrijdag heeft de president onder andere groepen personen met een beperking, weeskinderen en seniore burgers ontvangen. Daarvoor had hij een samenkomst met leden van de regering en het diplomatieke korps in het Perscentrum.Verschillende hoogwaardigheidsbekleders brachten hun felicitaties uit. 


President Santokhi blikt dankbaar terug en is hoopvol gestemd met de richting waar hij als hoogste leiding naar toe wil met Suriname. Hij gaf in zijn toespraak aan elke dag op te staan met de intentie om goede dingen te doen voor land en volk en welke een bijdrage kunnen leveren aan de vooruitgang van het land en volk. 

Het staatshoofd benadrukte verder dat het gevoerde beleid van de regering heeft geleid tot stabiliteit in de economie van het land. Het vertrouwen in de munteenheid en de economie is terug. De president dankt ook zijn gezin en de totale regering die hem heeft bijgestaan en zijn doelen heeft helpen verwezenlijken.

Voor de kinderen had de president de volgende boodschap: “Werk hard, doe je best en God doet de rest.” Het staatshoofd moedigde de kinderen aan om zich volledig in te zetten voor hun schoolprestaties en om ambitieus te zijn in het streven naar persoonlijke ontwikkeling en bijdragen aan de samenleving. Hij benadrukte het belang van onderwijs als een sleutel tot succes en empowerment voor een betere toekomst voor henzelf en de gemeenschap. 

Het staatshoofd bedankte de seniorenburgers voor het werk dat zij hebben verzet, ook in de moeilijke tijden. “Wat er tot nu toe in Suriname aan ontwikkeling is bereikt, is ook door uw werk en kracht”, sprak de jarige president.

Zaterdagochtend heeft Santokhi een bijeenkomst met het personeel van zijn kabinet. Daarna heeft hij in de achtertuin van het paleis een ontvangst voor genodigden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May