Somohardjo unaniem herkozen als voorzitter PL
28 Jan, 00:58
foto
De kernen van Pertjajah Luhur hebben zaterdag Paul Somohardjo herkozen als leider van de partij. Hiermee is eenheid gedemonstreerd in de partij, stelt de partijleider.


Paul Somohardjo is zaterdag bij enkele kandidaatstelling herkozen als voorzitter van Pertjajah Luhur (PL). Als ondervoorzitter van het hoofdbestuur is gekozen, Bronto Somohardjo en als partijraadsvoorzitter hebben de bijna 300 kernen van de PL ook Uraqit Ramsaran bij acclamatie gekozen. De voorzitter van de partij zegt geen politieke functies meer te ambiëren.

De partijleider is erg blij met de eenheid die de kernen hebben tentoongesteld met het indienen van één kandidatenlijst. Hij is ervan overtuigd dat deze getoonde eenheid,  zijn weerslag zal hebben op de kiezers van Suriname, maar vooral de PL’ers die bij de vorige verkiezingen zijn misleid en verleid door andere politieke partijen. Die zullen hierdoor gemotiveerd raken om terug te keren naar hun vertrouwde politieke huis, “want eenheid maakt macht”, stelt Somohardjo.

De PL voorzitter gaf aan dat met de groei van de partij, de idealen met name de 8 V’s versneld overgebracht kunnen worden naar het volk/ De 8 V’s staan voor vrede, vriendschap, vooruitgang, veiligheid, vertrouwen, verjonging, verbinding en de V van Victorie.

Het hoofdbestuur van Pertjajah Luhur bestaat uit 47 leden en het partijraadsbestuur telt 35 leden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May