Telesur hanteert koers CBvS en past tarieven aan
20 Jan, 12:37
foto
De koers van vandaag genoteerd door de CBvS.


De tarieven van telecommunicatiebedrijf Telesur gaan vanaf deze maand omhoog. Het staatsbedrijf hanteerde vanaf februari vorig jaar een koers van SRD 32,71 voor de US-dollar. Nu is in overleg met de regering besloten dat de unificatiekoers van de Centrale Bank van Suriname (CBvS) zal worden gehanteerd. Die is vandaag SRD 36,87 voor de US-dollar.

Telesur benadrukt dat de handhaving van de oude koers een negatief effect heeft gehad op de liquiditeitspositie van het bedrijf. Na grondige evaluatie van deze financiële impact, is na breedvoerig overleg met de regering besloten over te gaan tot hanteren van de koers die door de Centrale Bank van Suriname wordt genoteerd.Voor de mobiele diensten zal deze koers met ingang van 22 januari 2024 worden gehanteerd.

"Wij ondersteunen de Sustainable Development Goals en doen er alles aan ‘to leave no one behind’. Tegen deze achtergrond bieden wij een sociaal internetpakket aan, waardoor eenieder deelgenoot kan zijn van de digitale reis. Wij leven in een digitaal tijdperk waarbij Telesur de rol op zich heeft genomen om de digitale toekomst van Suriname veilig te stellen", zegt het bedrijf in een persbericht.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May