Rusland: NPS klaar voor realiseren succes in 2025
31 Dec, 06:46
foto
NPS-voorzitter Gregory Rusland heeft het jaar in Grun Dyari afgesloten met het afsteken van een pagara. De partij hield zaterdag een jaarafsluitingsbijeenkomst. (Foto: NPS)


"We gaan invulling geven aan de bigi boto zoals de NPS bekend staat". Dit zei NPS-voorzitter Gregory Rusland zaterdag bij de jaarafsluitingsactiviteit van de partij. Volgens de partijvoorzitter is de basis al gelegd voor 2024 en zullen er meer instructies volgen op weg naar de landelijke verkiezingen in 2025. "Un' de ready ready voor het realiseren van groot succes in 2025", zei Rusland vastberaden.

De politicus constateerde dat terwijl de partij hard aan het groeien is er steeds aanvallen komen vanuit verschillende hoeken. De NPS-boom draagt volgens hem vruchten en daarom zullen er stokken gegooid worden naar die boom. "Efu sma no de bezig nanga yu ala dei, dan ziet men niets in je, dan a bon no abi froktu". Rusland riep zijn gehoor op om niet bang te zijn voor de aanvallen, want die komen omdat de partij groeit. "NPS gaat tonen aan het volk dat aan de verwachtingen zullen worden voldaan, dat gewerkt zal worden aan goed bestuur. Dit niet slechts voor een kleine groep, maar voor algemene ontwikkeling van eenieder.

"A veld lepi om in 2024 nog harder te werken en ervoor zorg te dragen dat de NPS weer regeermacht krijgt ten algemene nutte. De partij is in 2015 gegroeid van 16 duizend naar 33 duizend stemmen in 2020. "Iedereen staat open voor de NPS en wij staan open voor alle rechtgeaarde Surinamers die hun bijdrage willen leveren voor een beter Suriname. Dat is onderdeel van de Nyun Pasi", stelde de NPS-topman. Hij wenst de samenleving een goede jaarwisseling toe en veel politieke wijsheid de komende jaren.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May