CIP wordt geoperationaliseerd met aanstelling directeur
01 Jan, 14:50
foto
Minister Steven Mac Andrew van AW&J (rechts) ondertekent het arbeidscontract met Manish Rambadjan, de eerste directeur van CIP.


Manish Rambhadjan is aangesteld als de eerste directeur van het Centrum voor Innovatie en Productiviteit (CIP). Minister Steven Mac Andrew van Arbeid, Werkgelegenheid & Jeugdzaken (AW&J) zei dat het een belangrijke stap is in het proces van de operationalisatie van het CIP. Dit centrum heeft als doel het bevorderen van de productiviteit en innovatie binnen zowel de private als de publieke sector, zodat hierdoor onder meer een verhoogde productiviteit en verbeterde concurrentiepositie tot stand gebracht kan worden.

Mac Andrew ziet de operationalisering van het CIP als een dringende noodzaak om te komen tot gedegen productiviteitsmetingen en verbeterde productiviteit in Suriname. Hij gaf een korte toelichting over de inspanningen van het ministerie om de nodige technische assistentie verleend te krijgen van de Internationale Arbeidsorganisatie (ILO), vooral voor wat betreft de methodiek voor productiviteitsmetingen, meldt AW&J.

De bewindsman heeft de directeur aangemoedigd om met zijn kennis en ervaring zich uiterst in te zetten om invulling te geven aan de doelstellingen van het CIP. Hij ziet graag een snelle operationalisering van het CIP en kijkt vol vertrouwen uit naar de inzet van Rambhadjan, die mag rekenen op zijn ondersteuning. Rambhadjan heeft aangegeven dat hij zich ten volle zal inzetten om samen met alle betrokkenen te werken naar een goed geoperationaliseerde CIP.  






Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May