Automobilist die bromfietser doodreed, in verzekering gesteld
27 Dec, 00:56
foto


De automobilist R.M. (58), veroorzaker van de dodelijke aanrijding in Nickerie is in verzekering gesteld. Hij heeft onder invloed van alcohol gereden en het slachtoffer in hulpeloze toestand te hebben achtergelaten. Het ontzielde lichaam van bromfietser A.C. (20) is hangende het onderzoek voor obductie door de politie in beslag genomen. Verder zijn beide voertuigen ter herkeuring in beslag genomen.

De politie van het bureau Corantijn trof maandagavond de bromfietser aan die geen teken van leven meer vertoonde op het wegdek. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. De automobilist verliet na de aanrijding de plaats en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Na ongeveer een uur heeft hij zich aangemeld op het politiebureau. Hij bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Volgens het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat de autobestuurder R.M. over de Skoerkiweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Awadhoesseinweg en ging naar de richting van de Rambaran-Mishreweg, terwijl de bromfietser in tegenovergestelde richting reed. 

Ter hoogte van mast nr. 2488 kwam de automobilist op de rijhelft van de bromfietser terecht met als gevolg de aanrijding, meldt de politie Public Relations. Door de botsing vloog de bromfietser ongeveer 10 meters verder op de berm alwaar hij onder het voertuig terechtkwam. Hij werd ongeveer 20 meters verder meegesleept en vervolgens op de weg geslingerd. Het terreinvoertuig belandde daarna in trens. Het slachtoffer A.C. was vrijwel opslag dood.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May