Regering garandeert rust, orde en veiligheid
19 Dec, 18:54
foto


In aanloop naar een cruciale uitspraak voor de natie kondigt de regering aan dat er alles aan wordt gedaan om rust, orde en veiligheid te handhaven. Dit naar aanleiding van het vonnis dat woensdag zal worden geveld in de 8 december strafzaak.

De president doet een dringend beroep op de samenleving om verantwoordelijk gedrag te tonen en vreedzaam met de situatie om te gaan. Hij begrijpt de emoties en benadrukt de collectieve verantwoordelijkheid voor een vredig proces en een kalme samenleving.

Om de veiligheid te waarborgen, zal de politie aanwezig zijn en is de regering voorbereid op mogelijke calamiteiten. Een ieder wordt opgeroepen om af te zien van activiteiten die de rust kunnen verstoren.

De regering begrijpt de emotionele impact van de zaak en roept op tot eenheid, verantwoordelijkheid en respect voor de rechtsstaat. De samenleving wordt verzocht de aankomende uitspraak met kalmte tegemoet te treden voor vrede en rust.

Ook minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie deelde in De Nationale Assemblee mee dat de regering de veiligheid, orde en rust garandeert.



Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May