IGRS start met postmasteropleiding met 18 studenten
22 Nov, 09:04
foto
Groepsfoto van de organisatie en de studenten die deelnemen aan de opleiding. De opleiding is gestart met 18 studenten.


De Interfaculty for Graduate Studies and Research (IGSR) van de Anton de Kom Universiteit van Suriname is onlangs gestart met de eerste Executive Master of Finance & Control opleiding in samenwerking met de Erasmus School of Accounting and Assurance van de Erasmus Universiteit Rotterdam is gestart. 18 studenten van verschillende Surinaamse bedrijven geven hiermee concreet invulling aan hun ambities.

Deze postmasteropleiding (master-na-master) is om verschillende redenen een gamechanger voor financiële professionals in ons land. Belangrijke aspecten van de IGSR-postmaster zijn:
• Garantie voor de afgestudeerde op de prestigieuze internationale Register Controller (RC) titel via de Nederlandse Vereniging van Registercontrollers.
• De studenten worden opgeleid met hetzelfde programma dat wordt gebruikt bij de Erasmus Universiteit. Docenten die worden ingezet bij de Erasmus Universiteit worden ook ingezet door de Anton de Kom Universiteit
• Studenten maken kennis met state of the art kennis en vaardigheden

Het is een voor Suriname uniek programma wat volgens IGSR zeker zal bedragen aan de verdere professionalisering van de governance, compliance, bedrijfsvoering van de deelnemende bedrijven en instellingen.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May