Gewapende berovingen 14e Pasie te Brownsweg
11 Sep, 14:45
foto


Aan de 14e Pasieweg, een zijstraat van de Gamang Amajoweg te Brownsweg, hebben gewapende, gemaskerde mannen twee afzonderlijke berovingen gepleegd. Gisteravond omstreeks zeven uur, werden twee mannen door zes criminelen staande gehouden en beroofd. De tweede beroving vond vanmorgen omstreeks elf uur plaats. Daarbij een voetganger beroofd door tien mannen.

De twee mannen die gisteravond zijn beroofd, zijn bewerkt met de kolf van jachtgeweren met ingekorte loop en vuistvuurwapens. Beiden hebben gapende wonden aan het hoofd. De mannen reden over de 14e Pasieweg in een Toyota Brevis toen zij onder bedreiging van wapens werden gestopt door de bende. De criminelen hebben de zaktelefoons van hun slachtoffers meegenomen en zijn weggereden in de auto van de slachtoffers. Het gaat om een Toyota Brevis dat bordeaux gelakt is met kentekennummer PA 73-59.

Bij de beroving vanmorgen is ook de zaktelefoon van de 20-jarige man meegenomen. Hij heeft geen letsels opgelopen. Terwijl hij over de straat liep, werd hij onder bedreiging van wapens staande gehouden. Hij werd uren in het bos gehouden door de verdachten en is later vrijgelaten.

Alle drie slachtoffers zijn geboren en getogen in het district Brokopondo.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May