Weinig hoogtepunten Natio-Grenada: 1-1
09 Sep, 00:00
Natio tijdens het zingen van het Surinaamse volkslied. De wedstrijd die in Grenada gespeeld werd, is uitgezonden door ATV.

Natio is vrijdagavond niet verder gekomen dan een gelijkspel (1-1) tegen Grenada. In de 85e minuut scoorde Grenada door een blunder van de achterhoede. Nog geen twee minuten daarna was het Mitchel Tevreden die Natio op gelijke hoogte bracht. Dit was een van de weinige hoogtepunten tijdens de Concacaf Nations League. Grenada speelde een thuiswedstrijd.

In het doel stond Warner Hahn.
Verdediging: Damil Dankerlui, Stefano Denswil, Leo Abena, Shaquille Pinas.
Middenveld: Kelvin Leerdam, Renske Adipi, Kenneth Paal en Diego Bisewar.
Aanval: Gleofilo Vlijter en Marc Jozefzoon.

De eerste helft was gelijk opgaand met  aan beide zijden twee scoringskansen. Deze werden echter niet benut. De ruststand was 0-0. In de tweede helft was Grenada beter, doordat bij Natio Biseswar en Adipi gewisseld zijn. Hierdoor kon Grenada het spel op het middenveld overnemen.

Natio speelt dinsdag tegen Cuba. Cuba komt voor de tweede keer uit in de deze Concacaf Nations League. De wedstrijd tussen Cuba en Haïti eindigde 0-0.