President voor tweedaags werkbezoek in ressort Kabalebo
02 Sep, 15:56
foto
President Chan Santokhi wordt verwelkomd te Apoera. Hij is vanmiddag in ressort Kabalebo aangekomen voor een tweedaags werkbezoek.


President Chan Santokhi brengt een tweedaags bezoek aan het ressort Kabalebo. Hij is vanmiddag aangekomen op het vliegveld van Apoera. Ook minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij maakt deel uit van de delegatie.

Na ontvangst heeft de president een ontmoeting met districtscommissaris Josta Lewis en haar staf. Daarna is er een ontmoeting met het dorpsbesturen Apoera, Washabo, Section en Sandlanding. In de vooravond is er een voetbalwedstrijd op het programma, waarbij halverwege de wedstrijd de verlichting van het speelveld zal worden aangeschakeld door de president. Hierna is er een gezellig samenzijn.

De president in gesprek met districtscommissaris Josta Lewis en het dorpsbestuur.

Een van de belangrijke activiteiten van de president is het onthullen van het naambord weg Apoera-Nickerie. Deze weg moet erover zorgen dat Kabalebo via Nickerie over de weg veel sneller te bereiken is dan met de boot. De bewoners kijken heel lang uit naar de voltooiing van deze weg.

Zondag vindt ook de eerste steenlegging plaats van het kantoor dorpsbestuur Kabalebo. De president en minister Sewdien zullen een graafmachine, een tractor, klein materieel aan de landbouwcoöperatie Apoera en omgeving schenken. Ook freezers zullen worden aangeboden ter ondersteuning van de productie van de ijsfabriek.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May