Kleuter overleden; vermoedelijk rattengif ingenomen
23 Aug, 18:06
foto


Een meisje van vijf jaar heeft het leven gelaten. Vermoedelijk heeft zij rattengif ingenomen. De politie van Rijsdijk heeft dinsdag na een melding de woning aan de A.Pikaweg te Bernharddorp aangedaan. Het meisje vertoonde geen teken van leven meer.

Tijdens het onderzoek van de politie is geconstateerd dat het meisje eerder klaagde van hoofd- en buikpijn. Op grond daarvan werd ze door de moeder gebaad en in bed gelegd om te slapen. Toen de moeder haar dochtertje de volgende ochtend omstreeks 05.00 uur wakker wilde maken om haar naar de dokter te brengen, merkte zij op dat het kind niet reageerde. 

Twee andere kinderen die eveneens ter plaatse waren, klaagden ook van hoofd- en buikpijn. Naar zeggen van de moeder had zij  rattengif in huis geplaatst, aangezien zij last had van ratten. De moeder werd direct aangezegd om de twee andere kinderen voor medische hulp naar de dokter te brengen. Daarnaast werden er op het erf vier dode kippen aangetroffen. Een arts stelde officieel de dood van het 5-jarig meisje vast, meldt de politie Public Relations.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van het kind door de politie ter obductie in beslag genomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May