Toestel Fly All Ways onderbreekt vlucht naar Jamaica
15 Aug, 09:04
foto
Twee toestellen van Fly All Ways op de Cheddi Jagan Airport in Guyana. Het toestel dat teruggekeerd was naar de luchthaven, is naar Paramaribo overgevlogen.


Een toestel van Fly All Ways dat van Georgetown op weg was naar Jamaica, is na 15 minuten vliegen teruggekeerd naar de Cheddi Jagan luchthaven. Directeur Amichand Jhauw om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat er een verschil was in oliedruk tussen de twee motoren. De cockpit bemanning is conform de regels teruggekeerd.

Nadat de leiding van het bedrijf geïnformeerd werd over de situatie is meteen een toestel vanuit Paramaribo gedirigeerd naar Georgetown. De vlucht naar Jamaica is uitgevoerd door het tweede toestel dat ingezet is. Jhauw zegt dat een groep passagiers niet meer met Fly All Ways wilde vliegen. De maatschappij heeft begrip voor dat mensen huiverig zijn geworden omdat de vlucht moest worden onderbroken.

Er is verder niks aan de hand met het toestel, zegt Jhauw. De bemanning heeft het vliegtuig normaal overgevlogen naar Paramaribo. "Er is geen sprake van een motorstoring, zoals door derden is verzonnen".

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May