Politie bezorgd over rijden zonder rijbewijs en herkeuring
25 Jul, 21:33
foto


Op verschillende locaties in regio Paramaribo heeft de Surveillance Unit Duisburglaan het afgelopen weekend de controle  flink opgevoerd. 14 autobestuurders staande gehouden, die niet in het bezit blijken te zijn van een Surinaams rijbewijs. 91 voertuigen waren op de openbare weg zonder herkeuring.

Weggebruikers werden vervolgens beboet voor onder andere:
• Rijden zonder dat de voertuigen ter herkeuring waren aangeboden (91)
• Rijden, zonder dat de voertuigen waren verzekerd (19)
• Rijden, zonder een of beide kentekenplaten op de voorgeschreven wijze bevestigd aan het voertuig (14)
• Overige (31)

De verschillende bestuurders die een overtreding hebben begaan, zijn eveneens proces-verbaal aangezegd. Opmerkelijk is, het hoge aantal overtredingen voor het besturen van motorrijtuigen zonder in het bezit te zijn van een daarvoor uitgegeven rijbewijs, het niet ter herkeuring en verzekering aanbieden van het voertuig, baart de politie zorgen. 

In het belang van de verkeersveiligheid doet de politie een ernstig beroep op de gemeenschap zich te houden aan de wettelijke voorschriften zoals vervat in de Verkeerswetgeving. Aan de bushouders wordt gevraagd hun chauffeurs aan te manen het wangedrag dat zij zowel overdag als in het bijzonder in de avonduren vertonen, op de kruising van de Zwartenhovenbrug- en de Dr. Sophie Redmondstraat, achterwege te laten.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May