Politiebericht over dodelijke steekpartij scholieren
04 Jul, 19:09
foto


De 16-jarige scholier J.E. heeft het leven gelaten door een steekpartij aan de Henck Arronstraat. Hij is neergestoken door de scholier J.W. (15).  Ze hadden een oude vete met elkaar en kregen vandaag wederom ruzie, meldt de politie Public Relations.

Bij aankomst op de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo is de tiener overleden aan de ernstige steekverwonding aan zijn borst. De politie van het bureau Centrum trof het slachtoffer ter plekke aan met een ernstige steekverwonding aan zijn linkerborst langs de weg. De dader was inmiddels door een omstander staande gehouden en werd overgedragen aan de wetsdienaren.

Volgens het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat de twee scholieren een oude vete met elkaar hadden. Ze kregen weer ruzie met elkaar die uitmondde in een steekpartij met voor J.E. het noodlottige gevolg. Met een scherp voorwerp bracht J.W. zijn tegenstander een steekverwonding toe aan zijn linkerborst.

Het slachtoffer zeeg neer op de grond waarna omstanders hem te hulp schoten. Met de ambulance werd de gewonde scholier afgevoerd naar de SEH, maar hij kwam te overlijden bij aankomst. Het scherpe voorwerp werd op de verdachte scholier aangetroffen en door de politie in beslag genomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May