Politieauto's voor regio Paramaribo, midden en oost
03 Jul, 16:32
foto
Nieuwe voertuigen voor het Korps Politie Suriname. De symbolische overhandiging vond eerder op de dag plaats. (Foto: KPS)


Waarnemend korpschef Ruben Kensen heeft enkele splinternieuwe politievoertuigen vandaag beschikbaar gesteld aan de Regiocommandanten van Paramaribo, -Midden en -Oost. Om de veiligheid te kunnen garanderen en snel in te spelen op politiezorg is bedrijfszeker vervoer, een essentiële voorwaarde hiertoe, merkte hij op.

Alhoewel situaties zodanig kunnen zijn dat met iets wat verhoogde snelheid gereden zal moeten worden, vroeg Kensen om zo voorzichtig als mogelijk met 's lands goed om te gaan. De voertuigen zijn voornamelijk voor de dienstverlening naar de samenleving toe en zal controle door de leidinggevenden hierop moeten worden opgevoerd voor het langer meegaan hiervan.

Op de samenleving wordt het beroep gedaan evenzeer de controle uit te oefenen en gelijk te melden bij oneigenlijk gebruik. Op de bestuurders van deze voertuigen rust een enorme druk om enerzijds de samenleving snel van dienst te zijn en anderzijds erop toe te zien, zodanig met de voertuigen om te springen dat ze langer ingezet kunnen worden voor de dienstuitoefening, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May