Kortstondige zware onweersbuien houden aan
12 Jun, 18:36
foto


Tijdens de avond en nachtelijke uren is het lokaal bewolkt, meldt de Meteorologische Dienst Suriname. Er zijn perioden met lokaal lichte tot soms matige buien, soms gepaard met onweer. Aan het eind van de nacht ontstaat in bepaalde gebieden nevel en/of mist.


Morgen, gedurende de ochtenduren is het lokaal tijdelijk bewolkt met zonnige perioden. In het noordwesten van het land worden enkele lokaal lichte tot matige buien verwacht.

In de middag en vooravond is er een toename in lokaal lichte tot matige onweersbuien,gepaard met windstoten, voornamelijk langs de kust en het westen van Suriname. Enkele kortstondig zware buien zijn niet uitgesloten.

Waarschuwing dinsdag: voornamelijk in het kustgebied en het westen van Suriname, lokaal perioden met matige tot kortstondig zware onweersbuien, eventueel gepaard met windstoten.

Wind: Variërend uit het noordoosten tot zuidoosten, met snelheden die oplopen tot 21 km/u. Lokaal tijdelijke toename in de windsnelheid, vooral kort voor en tijdens buien, maximaal tot 47 km/u.

Temperatuur: Maximaal 33 ̊C en minimaal 21 ̊C.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May