Richano Santokhi wil werken op consulaat Miami
26 May, 06:42
foto


Richano Santokhi, zoon van de president, heeft overplaatsing gevraagd van het Kabinet van de Vicepresident naar het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking. Dit is bevestigd door president Chan Santokhi op een persconferentie donderdag. Voor details verwees hij naar minister Albert Ramdin.

Minister Ramdin om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat Richano Santokhi interesse heeft getoond voor detachering op een consulaire missie. "Hiertoe hebben met hem gesprekken plaatsgevonden om die interesse goed te beoordelen. Op basis daarvan achten we het mogelijk dat de werkzaamheden die passen bij de getoonde belangstelling ook goed uitgevoerd kunnen worden", zegt Ramdin.

Uiteraard zal betrokkene een on-the-job training op het ministerie moeten volgen, stelt de bewindsman. "Afhankelijk van de performance en de ervaringen met betrokkene op de consulaire post in Miami, zal hij verder specifieke training aangeboden krijgen. Binnenkort begint zijn periode van stage op Bibis".
Advertenties

Sunday 03 March
Saturday 02 March
Friday 01 March