Gezondheidsbeurs rond 150 jaar Hindoestaanse Immigratie
20 May, 16:30
foto
Bhagwan Gangaram Panday, bestuurslid OHM/voorzitter commissie Herdenking 150 jaar Hindostaanse Immigratie en minister Amar Ramadhin tijdens een persconferentie.


De Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) houdt van 1 tot 5 juni een gezondheidsbeurs in de Anthony Nesty Sporthal. Het ministerie van Volksgezondheid ondersteunt het initiatief dat in het teken staat van 150 jaar Hindoestaanse Immigratie.

Aan de gezondheidsbeurs doen onder andere mee; ziekeninrichtingen, bedrijven en beoefenaars van de alternatieve geneeskunde (oso dresi). Omdat het ministerie preventieve zorg nastreeft is het thema van deze beurs: Kies bewust, leef gezond. Het doel hiervan is om de samenleving, maar vooral personen van Hindoestaanse afkomst, bewuster te maken van hun voedingskeuzes. “Als men goed geïnformeerd wordt, kan men bepaalde ziekten voorkomen”, stelt minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid.

De bewindsman zegt dat informatie verschaffen nog niet betekent dat mensen hun gedrag gaan veranderen. “Mensen moeten bewust worden gemaakt van hun keuzes en gedrag. Dan pas kun je veranderingen stimuleren”, meent Ramadhin.

“Gezond leven en gezond blijven, dat is waar wij naar streven”, zegt Bhagwan Gangaram Panday, bestuurslid van de OHM, tevens voorzitter van de commissie herdenking 150 jaar Hindoestaanse Immigratie. Hij roept de gemeenschap op om de beurs de komende maand massaal te bezoeken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May