Morgenmiddag ook regen, onweer en windstoten
17 May, 16:42
foto


Net als vanmiddag zullen ook donderdagmiddag en in de vooravond buien voorkomen, gepaard met onweer en windstoten. De weersverwachting voor het hele land geldig van 19.30 uur vanmiddag tot 19.30 uur morgen.

In de avond/nacht komen de buien meer in het binnenland voor, lokaal perioden met lichte tot matige buien, mogelijk kortstondig zwaar met onweer. In de vroege ochtend, langs de kust, op sommige plaatsen perioden met lichte, soms matige regenbuien. Aan het eind van de nacht ontwikkelt plaatselijk nevel en of mist, overwegend in bosrijke gebieden.

Morgen in de ochtend plaatselijk perioden met lichte tot soms matige regenbuien. In de middag en begin van de avond,
verspreid perioden met buien soms gepaard met onweer en mogelijk windstoten. Op enkele plaatsen zijn de buien kortstondig zwaar, meldt de Meteorologische Dienst Suriname.

Waarschuwing 18 mei 2023: in de middag en vooravond, op enkele plaatsen kortstondig zware onweersbuien, eventueel gepaard met windstoten.

Wind:
Variërend uit het noordoosten tot zuidoosten, met snelheden die oplopen tot 20km/u. Lokaal tijdelijke toenamen in de wind snelheid, maximaal tot 45km/u.

Temperatuur:
Maximaal 32 ̊C en Minimaal 21 ̊C.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May