Directie en rvc Hakrinbank versterkt
16 May, 14:39
foto


De Hakrinbank heeft tijdens een bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders maandag twee directieleden benoemd en twee nieuwe leden van de raad van commissarissen (rvc). Coenraad Valk is de nieuwe financieel directeur en Peter Ng A Tham is commercieel directeur. Jeffrey Braster en Arun Bhagwandin zijn de nieuwe raadsleden. Zij zijn met overweldigende meerderheid gekozen van 98%, terwijl Ng A Tham 99% van de stemmen kreeg.

De rvc bestaat nu uit 7 leden en is voltallig. De twee directieleden hebben een ruime bestuurlijke en bancaire ervaring. Nu de aandeelhouders de benoemingen hebben goedgekeurd, is het proces van goedkeuring door de Centrale Bank van Suriname ingezet, meldt de bank.

De vacante positie van financieel directeur, vanwege de beëindiging van de dienstbetrekking met wederzijds goedvinden van Magalie Loswijk-Keerveld per 10 mei. De bank zegt de onjuiste en ongeverifieerde informatie die over functionarissen worden gepubliceerd, te betreuren. 

In de nieuwe organisatiestructuur gaat speciale aandacht uit naar lange termijn waardecreatie en de organisatiecultuur. Een belangrijke doelstelling van de bank blijft het bieden van optimale ontplooiings- en carrièreperspectieven aan haar medewerkers. De nieuwbenoemde directeuren zullen dan ook als belangrijke doelstelling hebben het verder opleiden en klaarstomen van kandidaten voor opvolging.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May