Man ingesloten voor seksueel misbruik 6-jarig meisje
09 May, 00:13
foto


De verdachte S.O. (23) is zondag aangehouden voor seksueel misbruik van een 6-jarig meisje. De moeder van het slachtoffer heeft aangifte gedaan tegen de verdachte. Naar zeggen van de aangeefster is S.O. een goede huisvriend van de familie.

De man haalde het kind op om met haar in de stad te gaan en kleren te kopen. De huisvriend bracht het meisje echter naar zijn woning alwaar hij haar seksueel heeft misbruikt. Na zijn daad bracht hij het slachtoffer terug naar haar huis.Het meisje vertelde haar moeder wat haar was overkomen, waarna direct aangifte werd gedaan.

Tijdens het onderzoek bleek uit de administratie dat er tegen deze verdachte reeds een andere aangifte was gedaan voor poging tot moord en poging doodslag alsook bedreiging. Aangezien de dader een bekende is van de politie, werd hij door een gemengd team opgespoord en aangehouden, meldt de politie Public Relations.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte S.O. hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De politie van het bureau Nieuwe Haven en de afdeling Jeugdzaken zijn belast met het verder onderzoek in deze zaak.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May