ABOP wil betere arbeidsomstandigheden helpen creëren
01 May 2023, 13:37
foto


1 mei, de Dag van de Arbeid, staat in het teken van de strijd van arbeiders voor betere arbeidsomstandigheden. In de tijd waarin ons land zich thans bevindt, is het de ABOP menens deze omstandigheden te helpen creëren. Uiteraard zijn er uitdagingen, maar er wordt hard gewerkt aan het verduurzamen van de randvoorwaarden. De 8-urige werkdag is een verworvenheid van arbeiders in Suriname, maar meer zal gedaan moeten worden.

Verschillende sectoren hebben te kampen met hele grote uitdagingen. Echter de moed opgeven kan niet. Betere arbeidsvoorwaarden en de middelen om het werk te doen, zijn enkele zaken die reeds geruime tijd in de samenleving te horen zijn. De ABOP zal zich er altijd voor blijven inzetten dat de situatie van de wrokoman en wrokouma verbeterd moet worden; decent work, health and safety zijn een must.

Vooral in de dienstverlening is dit zeker aan te bevelen, daar het een sneeuwbal effect heeft, waar de samenleving veel profijt aan zal hebben.

Hoe mooi zal het niet zijn als er gewerkt wordt met enorm veel plezier en de samenleving ook de vruchten daarvan zal kunnen plukken? Op termijn zal dit zeker effect hebben.

Als partij met regeerverantwoordelijkheid zet en zal de partij zich blijven inzetten om de situatie van de wrokoman en wroko uma blijvend te verbeteren. De ABOP wenst aan eenieder een bezinningsvolle Wrokoman Dey toe.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May