Politiebericht over dodelijke steekpartij
19 Apr 2023, 16:20
foto


B.R. (28) heeft bij een steekpartij aan de Pamoestraat vanmorgen kort na aankomst op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo het leven gelaten.

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) hield de 57-jarige verdachte R.S., een oom van B.R. aan. Van overige familieleden werd vernomen dat het slachtoffer B.R. dat hevig bloedde, per eigen gelegenheid voor medische hulp was vervoerd naar de SEH. Het RBTP droeg de verdachte R.S. over aan de politie van het bureau Geyersvlijt, die eveneens het adres aandeed voor onderzoek. Ook het scherpe voorwerp waarmee het strafbare feit is gepleegd, is in beslag genomen.

Hierna deden de wetsdienaren van Geyersvlijt de SEH samen met R.S, die ook letsels heeft opgelopen, aan. Van de dienstdoende arts kreeg de politie te horen dat het slachtoffer B.R. kort na binnenkomst is komen te overlijden. Na medische behandeling is de verdachte R.S ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) is de verdachte in verzekering gesteld, terwijl het ontzielde lichaam van B.R. in opdracht van het O.M. ter obductie door de politie in beslag is genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May