Jogi wil publieke correctie van partijgenoot Gajadien
13 Apr 2023, 06:50
foto


Assembleelid Mahinder Jogi (VHP) voelt zich beledigd door uitlatingen van partijgenoot en medebestuurslid Asis Gajadien. Hij wil per ommegaande een correctie van Gajadien die in een interview op Radio ABC heeft gezegd dat "Jogi sterk is in gronden inpikken". Jogi heeft advocaat Irvin Kanhai in de arm genomen. Per deurwaardersexploot wordt Gajadien gesommeerd om binnen 24 uur publiekelijk zijn verontschuldigingen aan te bieden.

Gajadien om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat hij zijn fractiegenoot niet heeft beledigd. Het is volgens hem niet vanaf vandaag dat over Jogi wordt gezegd dat hij gronden heeft ingepikt. "Deze kwestie is zelfs in De Nationale Assemblee aan de orde geweest. Jogi heeft het tot nu toe niet kunnen weerleggen", stelt Gajadien. Hij is niet van plan om te voldoen aan de sommatie van zijn partijgenoot.

Jogi stelt dat in het interview Gajadien niet de nodige zorgvuldigheid in acht heeft genomen. Hij heeft grove onwaarheden doorgegeven over het inpikken van gronden. Kanhai schrijft dat zijn cliënt door de handelwijze van Gajadien erg veel schade lijdt. Hij voelt zich in zijn goede naam en eer aangetast.

Indien Gajadien, die ook fractieleider is van de VHP, in gebreke blijft te voldoen aan de sommatie, zal Kanhai namens zijn cliënt rechtsmaatregelen treffen.
Advertenties

Wednesday 24 April
Tuesday 23 April
Monday 22 April