Assemblee heeft week nodig voor maatregelen wisselkoers
03 Apr 2023, 08:42
foto
Assembleevoorzitter Marinus Bee


Assembleevoorzitter Marinus Bee hoopt dat vanuit de volksvertegenwoordiging een gezamenlijk standpunt kan worden ingenomen over de maatregelen om de wisselkoers te kunnen beteugelen. De commissies Financiën en Staatshuishouden gaan vanaf vandaag aan de slag.

Er is een week voor uitgetrokken om met verschillende betrokkenen te overleggen over de maatregelen die genomen moeten worden. Het ligt in de bedoeling dat De Nationale Assemblee en de regering de aangekondigde maatregelen gaan uitwerken. Ze worden ook getoetst op hun werkbaarheid, zegt Bee om een reactie gevraagd aan Starnieuws.

De Assembleevoorzitter merkt op dat vanaf dag 1 van de debatten, het in de bedoeling lag om met een gezamenlijk standpunt te komen vanuit De Nationale Assemblee. "Dat is natuurlijk geen makkelijke job, maar tot nu toe lukt het en wij hopen dat wij het ook zo kunnen afsluiten". Het ligt in de bedoeling om over een week de openbare vergadering over de wisselkoers te hervatten. Dan is De Nationale Assemblee in de tweede ronde aan het woord.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May