Trustbank Amanah financiert vrouwelijke ondernemers tegen 0%
08 Mar 2023, 21:49
foto


Trustbank Amanah heeft op Internationale Dag van de Vrouw haar nieuw financieringsproduct, Financiering voor Vrouwelijke micro ondernemers tegen 0% gelanceerd. Door vrouwelijke ondernemers de mogelijkheid en toegang tot financiering te bieden, draagt Trustbank Amanah bij aan het gezinswelzijn en stimuleert gender gelijkheid, één van de Sustainable Development Goals.

“Wij onderstrepen dat ondernemerschap de ruggengraat is voor de economische en sociale ontwikkeling van elk land. In dit kader introduceren wij een speciaal financieringsproduct ten behoeve van vrouwelijke micro ondernemers, teneinde hun business tot een succes te maken. Wij nodigen de vrouwelijke ondernemers uit om ook deze ultieme ervaring mee te maken”, zegt Trustbank Amanah CEO, Maureen Badjoeri.

Trustbank Amanah zegt actief bij te dragen aan de financiële inclusie van vrouwen en bredere economische empowerment door te helpen om de behoeften en uitdagingen te begrijpen van vrouwelijke ondernemers die hun onderneming willen uitbreiden of starten. Voorts wordt bijgedragen aan werkgelegenheid, genereren van inkomsten, bevorderen van de economische groei, sociale stabiliteit en ontwikkeling van een dynamische particuliere sector.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May