Vrouw en man overleden: moord en zelfmoord
05 Mar 2023, 09:42
foto


Rupesh Soekha (36) heeft zijn vrouw Sweta Hiralal (24) met een scherp voorwerp verwond in haar buik. Daarna heeft hij haar een verdelgingsmiddel toegediend. Ook hij heeft het verdelgingsmiddel ingenomen. Beiden zijn overleden in het ziekenhuis.

Een man deed het politiebureau Santo Boma aan en hield de politie voor dat aan de Tawajariepolderweg een koppel de hand aan zichzelf zou hebben geslagen.

De politie begaf zich direct voor onderzoek naar de locatie en trof bij aankomst aan de Herman Breidelweg een grijs  voertuig aan, waarin Soekha en Hiralal zaten. De man gaf de politieambtenaren te kennen dat hij en zijn echtgenote een verdelgingsmiddel hadden ingenomen. Verder dat zij twee dagen terug ruzie hadden gekregen, waarna zijn echtgenote met de twee kinderen bij haar moeder haar intrek had genomen, meldt de politie Public Relations.

Daar hij zich niet kon verenigen met het besluit van zijn vrouw, haalde hij haar vrijdag weer op bij zijn schoonmoeder. Hij bracht haar vervolgens naar het voormelde adres, alwaar hij zijn vrouw met een scherp voorwerp twee steken heeft toegebracht in haar onderbuik. Hierna hebben zij samen een hele fles verdelgingsmiddel gedronken.

De vrouw was niet aanspreekbaar en had aan haar rechter onderbuik een verwonding waaruit er bloed sijpelde. Ook werd er op de vloer van de auto waar de bijrijder zat een lege fles gevonden waarin het verdelgingsmiddel was. Met een visum van de politie werd het echtpaar voor medische behandeling, door familieleden vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Soekha kwam kort daarna in de ziekeninrichting te overlijden, terwijl de vrouw enkele uren hierna ook de geest gaf.

Het voertuig van het echtpaar werd hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen. Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat Soekha onder dwang zijn echtgenote een cup van het verdelgingsmiddel heeft toegediend, waarna hij drie cups van het middel heeft leeg gedronken. De ontzielde lichamen zijn afgestaan aan de nabestaanden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May