Doodgeschoten man werd gezocht in Guyana
27 Feb 2023, 02:56
foto
De gouden ketting van Shemar Wilson is gestolen.


Jomal James meer bekend als Shemar Wilson die zondag aan de Posrenstraat in ressort Kwatta werd geliquideerd, blijkt een misdadiger te zijn die jaren gezocht werd in Guyana. Hij zou ook een misdrijf gepleegd hebben in Frans-Guyana. Hij werd in een auto bij een appartementencomplex doodgeschoten.

De politie vermoedt dat het om een afrekening gaat. De man had een appartement gehuurd en zou met zijn vriendin uitrijden, toen hij werd beschoten. Twee mannen stonden te wachten op Wilson. De vrouw bleef ongedeerd, terwijl het ontzielde lichaam ettelijke schoten vertoont.

De vrouw is aangehouden. Zij is verhoord door de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het verdere onderzoek. Zij heeft tegenstrijdige verklaringen afgelegd. Ook is een dikke ketting die Wilson om had gestolen. Zijn tas is ook uit de auto verdwenen.

Enkele buurtbewoners hebben opgemerkt dat twee mannen in een auto zaten te wachten op Wilson. Er is geschoten vanuit een grijze Toyota Vitz, zonder kenteken. Een man heeft geprobeerd de auto te achtervolgen, maar raakte de daders uit het oog.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May